Akademie CZ.NIC v novém

Minimálně od konce prázdnin se můžete setkávat s větším počtem novinek spojených s naší akademií. Nejdříve přišel na řadu EDUROAM, přes který se můžete ve vzdělávacím centru Akademie CZ.NIC přihlašovat k Internetu. Potom jsme představili kurz Datové schránky vedený respektovaným odborníkem Jiřím Peterkou. Na to jsme přidali vyčerpávající nabídku kurzů s termíny až do konce letošního roku a to jak v pražské, tak v brněnské pobočce Akademie CZ.NIC. A jako zatím poslední přišly na řadu nové kurzy pro vývojáře open-source softwaru – Svobodná aplikační bezpečnost, Open Source SW Quality Assurance. Teď tu pro vás máme další novinku – Akademie CZ.NIC má nové internetové stránky.

Akademie_blog

Stránky akademie už delší dobu neodpovídaly našim představám a požadavkům. Proto jsme se rozhodli do toho opřít a výsledkem je úplně nový web, na němž najdete nejen stávající informace, ale především řadu nových. Ty jsou vidět hned od první stránky. Na ní si vyberete to svoje podle toho, jestli jste IT profesionálové, běžní uživatelé, učitelé nebo studenti či zaměstnanci veřejné správy.

Co dlouho chybělo byla sekce novinky. Nyní ji už tedy máme a těšíme se na to, že ji budeme moci začít plnit. Když jsme u komunikace, na nových stránkách samozřejmě najdete také odkazy na sociální sítě. Upravené a rozšířené jsou také části věnované kurzům pořádaným v Praze a Brně a jednotlivým přednášejícím. Je toho samozřejmě více, ale nechtěli bychom vás připravit o jeden z řady důvodů, proč kliknout a prozkoumat akademie.nic.cz.

Na tradiční adrese tedy nyní najdete netradiční (čti nové) stránky. Doufáme, že se vám budou líbit a že se na nich budete lépe orientovat v tom, co a kdy naše vzdělávací centrum nabízí. Pokud byste při jejich procházení narazili na místo, které stojí za upozornění, e-mailová adresa akademie@nic.cz je vám samozřejmě k dispozici. Předem děkujeme za vaše připomínky a návrhy na zlepšení.

Vilém Sládek

Autor:

Komentáře (2)

  1. kalion říká:

    Chystáte se pořádat také kurzy pro laiky? (zadavatele, jednatele, prokuristy atd., kteří mají základy IT, ale chtěli by se o bezpečnosti internetu dozvědět více a zavést ji ve firmě

  2. Vilém Sládek říká:

    Dobrý den a děkuju za Váš dotaz.

    Řadové kurzy pro běžné uživatele Internetu v plánu máme a už nyní na jejich přípravě pracujeme. Pokud máte na mysli kurzy na míru pro specifické skupiny internetových uživatelů, tak ty nabízíme již nyní; v minulosti jsme je zorganizovali například pro Policii ČR nebo Akademii věd.

    Kdybyste měl o takový typ kurzu zájem, určitě se nám ozvěte.

    S pozdravem,

    Vilém Sládek

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..