Víme to první: premiérová aplikace podporující přihlášení přes mojeID je venku

Všechno, co je první, si zpravidla zaslouží více pozornosti. Ne jinak tomu bude ani v případě první mobilní aplikace, která podporuje mojeID. Protože nás zajímaly podrobnosti, obrátili jsme se s několika všetečnými otázkami na Tomáše Pětivokého, pachatele tohoto nástroje.

S jakou webovou službou je první mobilní aplikace s přihlašováním přes mojeID spojená?
Jedná se o web KalorickéTabulky.cz. Důvodů, proč jsme se do vývoje aplikace pustili, je více. Hlavním je určitě zvyšující se popularita a rychlý růst návštěvnosti stránek KalorickéTabulky.cz. Dalšími jsou potom možnost využití dalších funkcí, například snímání čárového kódu na potravinách při jejich vkládání do jídelníčku, nebo praktičtější použití služby, kdy si díky mobilní aplikaci může uživatel své údaje o snědených potravinách zadávat průběžně. Možnost přihlásit se přes mojeID jsme do aplikace zapracovali, protože této službě věříme a předpokládáme, že bude mezi jejími uživateli čím dál více těch, kteří své mojeID mají, a bude tedy pro ně přihlašování do aplikace pohodlnější.

Co aplikace umí, umožňuje?
Aplikace nabízí uživatelům možnost vyhodnocovat veškerá snědená jídla, pitný režim a aktivity spalující kalorie, a tím zábavnou formou pomáhá ve snaze o zdravý životní styl. Velkou výhodou aplikace je přístup k unikátní databázi nutričních hodnot více než 10 000 potravin dostupných na českém trhu. Aplikace je k dispozici zdarma.

V jakých systémech nyní tato aplikace podporující mojeID funguje?
Naplno funguje na zařízeních s operačním systémem Android, takže si ji mohou stáhnout všichni, kteří mají přístup do Android marketu. V plánu máme i její novou verzi pro iPhone i iPad.

Co si od aplikace slibujete a jaké na ní zatím máte ohlasy?
Slibujeme si spokojené uživatele. Dosavadní ohlasy jsou velmi pozitivní. Prakticky každý den nám posílají uživatelé prostřednictvím formuláře pro zpětnou vazbu slova chvály a uznání, protože jim aplikace pomohla pozitivně změnit životní styl. Ohlasy najdete také na stránkách Android marketu. Jsou i od držitelů mojeID identit, kterých bude, jak doufáme, stále přibývat.

Možná právě vy nepatříte mezi cílovou skupinu návštěvníků stránek KalorickéTabulky.cz. I z tohoto důvodu by nás zajímalo, kde byste přihlášení přes mojeID využili nejlépe. Podělte se s námi ve komentářích.

VS

Autor:

Komentáře (1)

  1. gennick říká:

    Добрый день!
    Недавно я нашел замечательный сайт, где без проблем можно получить перевод аукционного листа http://auctranslate.ru
    R.S Если вам надо перевести, расшифровать,японский аукционный лист, то посетите этот сайт

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..