Dnes promítáme: ACTA – mýty a fakta

Toto úterý uspořádala Lupa.cz v pražském kině Atlas panelovou diskusi s názvem ACTA – mýty a fakta. Velice živou debatu odstartovala tradičně perfektní prezentace Jiřího Peterky, na kterou (pod dirigentskou taktovkou Patricka Zandla coby moderátora setkání) navázaly výstupy jednotlivých aktérů, mezi nimiž byl i náš Ondřej Filip. CZ.NIC také zařídil živý přenos, který bylo možné sledovat právě na Lupa.cz.

O setkání byl opravdu zájem. Panelovou diskusi navštívilo na Lupě přibližně 2 100 unikátních diváků, kteří se připojili nejen z Čech, ale i ze Slovenska, Spojených států, Velké Británie, Německa, Ruska, Finska, Holandska nebo Španělska. Je třeba dodat, že živý přenos zajišťovaly i jiné týmy, a to pro Technet.cz a TN.cz. Celkový počet virtuálních návštěvníků tak tedy bude ještě vyšší. Jen tak na okraj, tato skutečnost s sebou přinesla i nepříjemné situace, jimiž byly výpadky zvuku způsobené dělením se o jeden patřičný kabel.

Těší nás, že jsme mohli přispět k rozšíření debaty na téma ACTA za hranice sálu jednoho pražského kina. A chceme v tom pokračovat dál – zde můžete celý záznam diskuse shlédnout znovu.

ACTA – mýty a fakta, 7. 2. 2012, Kino Atlas, Praha

Vilém Sládek

Autor:

Komentáře (2)

  1. JZD říká:

    V čase 1:53:09, 2:34:16 je střih, jsem myslel že to bude celé a do záznamu nebude zasahováno.

  2. Petr Ocasek říká:

    Dobry den, chybi tam jen chvilka, jednou slo o vymenu zaznamoveho media, podruhe o vymenu baterie. Zadna konspirace v tom neni :)

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..