Co byste rádi na konferenci Internet a Technologie 13?

Na květen opět připravujeme naši tradiční konferenci Internet a Technologie (08, 09, 10, 11. 12). V případě té letošní se vracíme k modelu, který jsme loni opustili, tedy tato akce se bude opět konat v půlce roku, bude v průběhu pracovního týdne, bude dvoudenní a chtěli bychom, aby byla v Národní technické knihovně v pražských Dejvicích, s níž máme bohaté a velice dobré zkušenosti. Možná se ptáte, proč další změna. Důvodem je naše druhá letošní konference, kterou po dobrých zkušenostech s IT 12 připravíme na listopad. O tom ale až v dalším blogpostu.

V těchto dnech dáváme dohromady témata a začínáme se ohlížet po přednáškách a hlavně přednášejících. Je více než pravděpodobné, že se budeme věnovat nejen aktuálním doménovým tématům, ale i IPv4 a IPv6, internetové/kybernetické bezpečnosti, novým internetovým technologiím, o nichž se v poslední době mluví, nebo internetovému hardwaru.

Protože předpokládáme, že řada čtenářů .blogu jsou také potenciální návštěvníci našich akcí, zajímalo by nás, co byste od letošní konferenci Internet a Technologie očekávali. Rádi bychom vás požádali o tipy na přednášky a třeba i na workshopy (na IT 13 nás mile překvapil zájem o speciální setkání věnované BIRDovi, třeba o něj bude zájem a my připravíme jeho pokračování).

Jestli tedy víte, co zajímavého byste chtěli na IT 13 vidět a slyšet, koho byste tam chtěli potkat atd., podělte se s námi v komentářích. Nebráníme se samozřejmě ani tipům na vystupující ze zahraničí. Čím dříve nám dáte vědět, tím lépe.

Předem vám děkujeme za spolupráci.

Vilém Sládek

Autor:

Komentáře (2)

  1. Martin říká:

    Určitě bych uvítal nějaké přednášky o internetovém právu, CZ.NIC určitě řeší spoustu sporů o domény, ale nejen to, například se hodně teď rozmáhá tématika autorského práva atd…

  2. Marek Černocký říká:

    Líbily by se mi přednášky o technologiích, které využívají opravdu velké firmy (typu Google). Třeba o load balancingu, klastrech apod. Zatímco s některými věcmi se člověk setkává na každém kroku a na přednáškách jsou omílány stále dokola, k těmto technologiím zase tolik lidí přístup nemá.

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..