V šestce jsme dobří, buďte také!

O tom, že v zavádění IPv6 patří Česká republika mezi světové lídry, jsme již na tomto blogu (či jinde) několikrát psali. Dnes bychom se rádi pochlubili jednou novinkou, ze které můžete mít prospěch i vy. V druhé polovině června získal náš kolega Petr Černohouz akreditaci IPv6 Forum Certified Trainer (Gold) a kurz, který v rámci naší akademie vede, pak certifikaci IPv6 Forum Certified Course (rovněž v nejvyšší úrovni Gold).

IPv6-Gold_Course

Touto mezinárodní certifikací se může v současné době pochlubit pouze necelých 40 kurzů z celého světa. Ten náš, který můžete navštívit v Akademii CZ.NIC v Praze a Brně, je zatím jediný v České republice. O tom, že IPv6 umíme nejen po praktické stránce, ale i té teoretické, se jen v loňském roce přesvědčilo 121 studentů, čímž se „Implementace IPv6“ stala hlavní vlajkovou lodí našeho vzdělávacího centra. Jsme proto rádi, že kvalita kurzu byla nyní potvrzena rovněž nezávislou institucí.

O radost ze získané certifikace bychom se rádi podělili i s vámi a tak všem, kteří se na kurz zaregistrují do 14. července 2014, nabídneme knihu IPv6 od Pavla Satrapy zdarma. Tak ať nám to všem po šestce krásně běží!

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..