Výukové centrum Akademie CZ.NIC získalo akreditaci MŠMT

Po získání akreditace od Ministerstva vnitra ČR se tak jedná o další „známku kvality“, která může být zajímavá pro zájemce o vzdělávání z oblasti informačních technologií. S touto akreditací v systému dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (MSMT-10620/2014-1-239) tak nyní přibyly do nabídky akreditovaných kurzů dva nové kurzy pro učitele.

CZNIC_akreditace_MSMT

Kurz Internetové technologie pro učitele informatiky a ICT předmětů, který byl doposud realizován pod záštitou Jednoty školských informatiků, bude nyní pořádán pod hlavičkou Akademie CZ.NIC. Více informací o této akci najdete na webových stránkách našeho vzdělávacího centra.

Druhý kurz se jmenuje Praktická výuka s tablety pro učitele ZŠ a SŠ. Jeho cílem bude představit možnosti zapojení tabletů ve výuce a osvojit si tak základy práce s tímto zařízením. O jeho nejbližším termínu konání vás budeme co nejdříve informovat na webu akademie.

Věříme, že získáním akreditace pro výukové centrum Akademie CZ.NIC a výše uvedené kurzy vzroste zájem pedagogů o další vzdělávání v oblasti informačních a komunikačních technologií. Díky tomu budou moci učitelé snáze udržet krok se svými studenty a obohatit výuku moderními prvky.

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..