Internet a Technologie 14: konference bude dvoudenní

Před časem jsme na našich hlavních stránkách poprvé informovali o dalším ročníku konference Internet a Technologie 14. Dnes se k této zprávě vracíme, abychom něco přidali a upravili zároveň.

Původně jsme letos chtěli udělat konferenci jednodenní. Protože se nám ale program doslova rozrostl pod rukama a my chceme představit vše, co se nám sešlo, uděláme z jednodenní akce akci dvoudenní. 22. května na vás budou čekat tradiční přednáškové bloky, které zakončí „networking“ nad sklenicemi s produkcí Pivovarů Staropramen. Den na to potom přijdou na řadu dva bloky přednášek a za nimi čtyři aktuální workshopy.

Druhou novinkou je náš partner. Asi málokoho z vás překvapí, že se jedná o český peeringový uzel NIX.CZ. Toto spojení se samozřejmě projeví i v programu. Těšit se tedy už teď můžete na Bezpečnou VLAN v podaní přímo jejich otců zakladatelů.

Další informace k programu, přednášejícím atd. zveřejníme na internetové adrese konference na konci dubna. Zatím si tedy ve svých kalendářích poznačte, že vaše kroky povedou do Paspova sálu pivovaru na Smíchově nejen ve čtvrtek 22. května, ale i o den později.

Autor:

Komentáře (2)

  1. Ondra říká:

    Dobrý den, kde je možné si rezervovat vstupenky a podívat se na program? Děkuji

    • Vilém Sládek říká:

      Dobrý den,

      internetové stránky s programem, registračním formulářem a dalšími informacemi budou zveřejněny na konci dubna. Informovat o tom budeme na http://www.nic.cz nebo na našich účtech na sociálních sítích.

      Děkujeme za Váš zájem a budeme se těšit, že se přijdete podívat.

      Vilém Sládek

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..