Pozvánka: chystáme podzimní konferenci Internet a Technologie

Loni jsme pro příznivce internetových technologií připravili dvě konference – IPv6 Day a Internet a Technologie 12. První z akcí se konala v červnu a druhá pak v listopadu. Protože se nám tento model, tedy dvě konferenční setkání v jednom roce, zalíbil, rozhodli jsme se, že ho letos zopakujeme.

Na jarní konferenci Internet a Technologie 13 letos navážeme podzimním pokračováním s názvem Internet a Technologie 13.2. Konference bude v sobotu (30. listopadu) a zaměřená na projekty spojené s akademickým prostředím a open source. IT 13.2 se bude opět konat ve velice pěkném a působivém refektáři Matematicko-fyzikální fakulty UK na pražském Malostranském náměstí, stejně jako loňská konference IT 12. Partnery akce budou akademické sdružení CESNET a MFF UK. Vstup bude zdarma. A teď to nejdůležitější a nejzajímavější – PROGRAM KONFERENCE.

Skladba vystoupení se už pomalu formuje. Těšit se můžete na projekty našich laboratoří, například na jednu z jejich vlajkových lodí – projekt Turris. Tomuto routeru věnujeme celý blok, tedy tři až čtyři prezentace zaměřené na softwarovou i hardwarovou část. Chybět samozřejmě nebudou ani další projekty zaměřené na bezpečnost a těšit se můžete i na prezentace vzdělávacích aktivit. Program konference doplní vystoupení zástupců sdružení CESNET a dalších subjektů. Počítáme samozřejmě i s tématickými workshopy.

Na závěr tedy shrnu důležité:

CO: Internet a Technologie 13.2
KDY: 30. listopadu 2013
KDE: MFF UK, Malostranské náměstí 25, Praha 1

Dejte si tuto naši akci do svých kalendářů už nyní. Počátkem listopadu vám představíme konferenční web s kompletním programem a také s možností hned se na konferenci přihlásit.

Vilém Sládek

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..