Šestka kam se podíváte

Blíží se svátek IPv6 a s ním i naše konference IPv6 Day. Na návštěvníky této akce čeká nejen bohatý program, ale také jedna speciální nabídka. V rámci akce věnované pouze protokolu IPv6 totiž bude možné se slevou získat třetí vydání knihy vysokoškolského pedagoga a publicisty Pavla Satrapy s názvem IPv6.

Jen několik málo lidí se v Česku věnuje problematice IPv6 tak jako Pavel Satrapa. O tématech spojených s tímto protokolem publikuje knihy (má za sebou již tři vydání a mezi publikacemi v našem internetovém knihkupectví patří mezi nejúspěšněji) i články (třeba na Lupa.cz) a také o nich přednáší (jeho prezentace najdete také na webech našich konferencí Internet a Technologie – IT 08, IT 10, IT 11). Pavel Satrapa se samozřejmě zúčastní i akce, která proběhne v Národní technické knihovně první červnovou středu. Pokud si knihu IPv6 na akci koupíte, můžete si ji tak nechat na místě rovnou i podepsat (a platí to i v případě, že titul již vlastníte a přinesete si jej s sebou).

A to nejdůležitější na závěr: kniha bude na konferenci k mání za částku 105 korun, což představuje 66procentní slevu oproti běžné ceně. Pro fanoušky čteček a PDF, EPUB nebo MOBI formátů stojí za připomenutí, že stále platí možnost stáhnout si publikaci zdarma.

Vilém Sládek

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..