Do roka a do dne – certifikace registrátorů

V září minulého roku jsme představili výsledky prvních devíti registrátorů, kteří absolvovali náš dobrovolný certifikační program (podrobnosti a podmínky naleznete zde).

Tehdy nás jeho účastníci potěšili – jak svým počtem, tak dosaženými výsledky. Již v tomto prvním kole jsme ocenili hned tři z nich nejvyšším počtem 5 hvězdiček a jeden z účastníků (registrátor Web4U) dokonce dosáhl maximálního 100% hodnocení.

Na přelomu roku potom k prvním devíti statečným přibyli ještě dva další účastníci programu a v těchto dnech jsme uzavřeli i certifikaci dalšího nováčka, společnosti banan.

Jelikož certifikace samotná je platná po dobu 12 měsíců, proběhla v uplynulých dvou měsících recertifikace všech prvních devíti účastníků, a mohu konstatovat, že k naší plné spokojenosti. Výsledky jsou opět výborné u všech účastníků, takže bych vyzdvihl pouze pár bodů:

– po roce se do programu opětovně přihlásili všichni jeho účastníci, což svědčí o tom, že certifikace má pro registrátory svůj smysl

– nikdo z registrátorů nedopadl hůře než v předchozím roce

– s výjimkou Web4U (ti dosáhli maxima už v loňském roce) a dvou dalších účastníků, kteří zůstali takzvaně „na svém“, se všichni ostatní zlepšili, a to ať už co do počtu hvězdiček (přibyli nám například dva pětihvězdičkoví) nebo co do celkového procentuálního hodnocení.

Konečně posuďte sami. V následující tabulce můžete porovnat výsledky jednotlivých účastníků a jejich posun.

Přesvědčit se samozřejmě můžete i přímo v seznamu registrátorů, kde jsou zveřejněny jak výsledky hodnocení, tak podrobné certifikační protokoly.

Martin Peterka

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..