A nejlepším gratulantem je…

Je to přibližně rok, co jsme spustili službu mojeID. Nebojte se, neplánuji zde na blogu udělat nějaký sáhodlouhý rozbor toho, co se nám za tu dobu povedlo či nepovedlo. Konečně to jsem v podstatě provedl nad otázkami pana Vyleťala nedávno na Lupě.

Pro úspěch této služby je pochopitelně klíčový přístup poskytovatelů služeb, například e-shopů či internetových vydavatelství. No a právě v případě druhé jmenované skupiny se nám podařilo za ten rok „získat“ dva významné zástupce. Prvním je Internet Info, které adaptovalo většinu svých webů. Druhým je mediální skupina Economia, jež zahájila spolupráci se svým portálem Volny.cz.

Po našem upozornění na první narozeniny nám napsalo pár gratulantů, za což jsme pochopitelně vděční. Asi nejlepším způsobem nám ale poblahopřál právě další mediální dům a to opět zvučného jména. Mladá Fronta a.s. se rozhodla využít výhody této služby a implementovala podporu mojeID na osmnácti svých webech jako jsou například Živě.cz, Mobilmania či E15.cz.

Děkujeme tedy tomuto milému gratulantovi! Ať vám mojeID slouží!

Ondřej Filip

Autor:

Komentáře (3)

  1. Martin Hujer říká:

    Zkoušel jsem se přihlásit na živě, a pak to po mě chce vytvořit účet, kde bych měl vyplnit přezdívku, heslo, … to pak to mojeID nějak ztrácí smysl, což?

  2. Daniel říká:

    Otestováno, vše funguje jak má.
    Díky za podporu na dalších webech.
    A co takhle MAFRA, primárně tedy diskuze na idnes.cz?

  3. Ondřej Filip říká:

    Martin Hujer: Vnimam to jako zacatek a doufam, ze budou dale pokracovat.

    Daniel: Bohuzel, o tom my nerozhodujeme, to je spise dotaz na idnes.cz

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..