Co nového ve světě ENUM?

Odpověď na tuto otázku se dozvíte, když přijdete ve středu 17. září do Rock Café na Národní třídě v Praze. Tady se bude od 10 hodin konat druhý ročník konference věnované technologii ENUM, tedy možnostem a výhodám telefonování po internetu na běžná telefonní čísla.

Program letošního ročníku konference ENUM Day 2 nabízí především přednášky a prezentace o využití této technologie v praxi; představí se zde zástupci firem, kteří tuto technologii úspěšně zavedli a využívají ji. Ve druhém bloku přednášek potom vystoupí hosté ze zahraničí. Z jejich příspěvků se dozvíme, jaké mají oni sami, ale také uživatelé v Anglii a Nizozemí zkušenosti s ENUM. Třetí blok přednášek bude pestrý; u prezentačního notebooku se vystřídají zástupce vysoké školy, výzkumné agentury nebo třeba specialista a konzultant v oblasti telekomunikací.

Loňský ročník ENUM Day byl návštěvnicky poměrně úspěšný. V Galerii Louvre se jich minulý rok v září sešlo více než 120. Po více než dvanácti měsících je tu tak další várka především praktických informací. Věříme, že si své zájemce najde.

Program konference včetně jmen přednášejících a registračního formuláře najdete na adrese http://enum.nic.cz/enumday2/.

Vilém Sládek

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..