Casting

Po základce jsem se přihlásila na střední školu do většího města, které je od nás vzdálené 90 km. Toužila jsem být co nejdál od rodičů, proto pro mě byl internát jasnou volbou. Mám totiž tři mladší sourozence, a tak jsem doma neměla téměř žádný čas pro sebe, navíc jsem musela dost pomáhat. Chtěla jsem být prostě nezávislá, být pánem svého času. Když jsem nastoupila, tak jsem si brzy uvědomila, že potřebuji nějakou brigádu. Od rodičů jsem sice dostávala kapesné, jenže to mi prostě nestačilo na to, abych mohla s kamarádkami občas zajít na kávu, do kina a sem tam si koupit nějaký outfit. A tak jsem začala pracovat ve stánku se zmrzlinou. Práce mě docela bavila a nějakou tu korunu jsem si také vydělala. Nemohla jsem si sice moc vyskakovat, ale stačilo to. Jenže pak se mi jednoho dne rozbil mobil. Spadnul mi na zem a celý se rozbil. Nebyl už sice nejnovější, ale stejně mi bylo hned jasné, že rodiče mi jen tak nový nekoupí. Potřebovala jsem to nějak udělat.

Náhodou jsem na Internetu narazila na zajímavou nabídku – focení spodního prádla za velmi slušné peníze. Chvilku jsem váhala, jestli to není podvod, ale nakonec jsem na uvedený telefon zavolala. Velmi příjemná asistentka mi vše podrobně popsala a vysvětlila. Prý jde opravdu o focení spodního prádla pro jednu švédskou firmu. Fotografie proto vůbec nebudou zveřejněné na českých webech. Domluvily jsme se i s kamarádkou a společně vyrazily na casting.

Castingu se zúčastnilo asi 20 dívek. Vše probíhalo na profesionální úrovni. Bylo to perfektní. Všechny holky vyfotili ve spodním prádle a každé z nás zdůraznili, že se do týdne ozvou těm, které budou chtít na ostré focení. Za tři dny mi zvonil telefon. Klientům jsem se moc líbila. Domluvili jsme se tedy, že přijdu ještě jednou. Kamarádka to štěstí neměla.

Jenže druhé focení vůbec neprobíhalo stejně jako to první. Fotograf i asistentka Soňa sice byli velice milí, ale po odzkoušení pár kousků spodního prádla mě poprosili o sundání podprsenky. Za příplatek. Nabídka to byla tak lákavá, že jsem souhlasila. Asistentka mi přinesla ještě skleničku vodky, prý abych se tak nestyděla a focení bylo přirozenější. Nafotila jsem tak spoustu erotických fotek. Dokonce se po pár skleničkách přidal i pan fotograf. Nakonec jsem po čtyřech hodinách odcházela dost opilá, ale s pěknou sumou peněz v kapse.

Přes noc se mi v hlavě ale všechno rozleželo. Nechtěla jsem, aby na Internetu kolovaly moje nahé fotografie. A tak jsem hned druhý den ráno vytočila číslo agentury, abych to mohla vzít zpět. Doufala jsem, že to ještě nějak dokážu zvrátit. Jenže telefon nikdo nezvedal.

Moje fotky tak nyní kolují Internetem a já proti tomu vůbec nic nezmůžu. Každý se tak může podívat, jak vypadám úplně nahá. Mám strach, že ty fotky objeví někdo z mých přátel, spolužáků, učitelů, nebo třeba z rodiny. Co mám teď dělat? Je to asi jen otázka času, kdy se vše provalí!

Karolína 17 let

V tomto případě se může Karolína obrátit na linku STOPonline.cz, ta je určena k hlášení nezákonného obsahu, na který může každý z nás náhodně narazit na Internetu. Naším cílem je především ochrana dětí a mládeže před některými typy trestné činnosti spojenými s prostředím Internetu. Zároveň se snažíme minimalizovat výskyt materiálů, které zobrazují především zneužívání dětí nebo nepatřičnou dětskou nahotu.

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..