Vyslyšené přání

Po delší odmlce přinášíme novou verzi Tablexie s několika menšími úpravami, které reflektují hlavně výsledky předchozího testování a analýzu získaných herních dat.

S očekávaným příchodem dvou nových her jsme se rozhodli, že nahlédneme do sesbíraných dat z dosud odehraných her a zkontrolujeme, zda mají všechny hry odpovídající obtížnost. Výsledkem bylo zjištění, že Lupiči jsou oproti ostatním hrám výrazně těžší, proto jsme upravili pořadí pravidel tak, aby na začátku každé obtížnosti byly jen ty nejjednodušší. U hry Střelnice  se naopak ukázalo, že je o hodně lehčí než ostatní hry, takže jsme zvýšili hranice pro zisk jednotlivých počtů pohárů. U hry Pronásledování jsme porovnávali obtížnosti jednotlivých map a vytvořili jejich nové pořadí, které je řadí od nejjednodušší až k nejtěžší. Také jsme vytvořili úplně novou mapu, která by měla být jednodušší, než všechny předchozí. Ta je nyní nově zařazená na začátek hry. Vyzkoušeli jsme ji s dětmi při posledním testování nových her a vypadá to, že jim opravdu dělá menší potíže. Přesnější výsledky však přijdou společně s nasbíranými daty až za nějaký čas jejího provozu.

Všechny tyto úpravy jsou součástí nové verze, která také přináší novou grafiku ke hře Hlídka, dále povoluje úpravu věku pro jednotlivé uživatele (pokud hrají delší dobu, aby tam stále neměli věk, který zadávali při tvorbě profilu, ale aktuální) a umožňuje vyfotit si vlastní profilový obrázek, aby si hráči již nemuseli vybírat jen z profilových obrázků znázorňujících autory aplikace.

Další novinky budou brzy následovat. Budeme o nich mluvit například na konferenci Internet a Technologie 17.2, která se koná příští pátek v Národní technické knihovně v pražských Dejvicích. Přijďte si poslechnout, co nového pro vás chystáme.

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..