Pozvánka na pražské setkání organizace IETF

O tom, jak vypadají a probíhají meetingy organizace IETF, tu psal nedávno kolega Ladislav Lhotka, který je jejich pravidelným účastníkem; kolega Lhotka je jedním ze dvou Čechů, kteří jsou podepsáni pod internetovými standardy, RFC dokumenty. Pokud by vám nestačil Láďův blogpost, podívejte se na Root.cz, kde dnes vyšel podrobnější popis toho, jak funguje IETF a co může čekat jeho návštěvníky v červenci v Praze. Tolik na úvod.

A teď to důležité a aktuální. Organizátoři blížícího se setkání IETF zvou všechny vysokoškolské učitele, studenty a členy ISOC, které zajímá, jak vznikají internetové standardy, a kteří se věnují výzkumu a vývoji v oblasti Internetu, na úterní program IETF 93; ten bude možné navštívit zdarma. Více o úterním programu je k dispozici zde. Mimo to je ještě možné zúčastnit se setkání nováčků. To je na programu v neděli 19. července v pražském Hiltonu a začíná v 13 hodin.

Jestli vás tato nabídka zaujala a chcete se zúčastnit skutečně výjimečné konference, udělejte následující:

1. zaregistrujte se
2. na adresu iad@ietf.org pošlete e-mail, do jehož předmětu napište: “Guest Pass“. Dále uveďte, zda jste člen ISOC, student nebo učitel a připojte číslo své registrace a poznámku o tom, že máte zájem o jednodenní volnou vstupenku
3. vyzvedněte si svou kartu hosta (Guest Pass), a to buď v neděli 19. nebo v úterý 21. 6.

Další informace pro „nováčky“ jsou k dispozici na internetových stránkách IETF.

Pražského setkání IETF (už 93.), které CZ.NIC hostí již podruhé (tentokrát je naším partnerem americká společnost Brocade), se má zúčastnit až 1 200 hostů z více než 60 zemí. Buďte mezi nimi i vy!

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..