Máte nápad Jak na Internet? Sem s ním!

Loni v říjnu a listopadu odvysílala Česká televize, konkrétně její první kanál, dvě série našeho vzdělávacího projektu s názvem Jak na Internet. Ano, bavíme se o aktivitě, která má široké veřejnosti přiblížit svět Internetu se všemi jeho možnostmi, výhodami a nevýhodami a dobrými i špatnými stránkami. Na loňské dvě série, které byly kompletně v naší režii, hodláme letos navázat. Přesný termín vysílání vám zatím nemůžeme sdělit, teď jde o něco jiného.

JNI_Zach_blog

V těchto dnech dáváme dohromady nápady na další díly, a protože (většinou) víc hlav víc ví, obracíme se také na vás, abyste nám řekli, co byste v pokračování seriálu Jak na Internet rádi viděli, co v něm ještě nebylo nebo co by si zasloužilo větší prostor. Uvítáme jak tipy na jednotlivé spoty, tak anotace, kterými tyto své nápady doprovodíte. A nechceme to samozřejmě jen tak. Tři nejlepší, kteří „přihlásí“ alespoň tři nosná témata (včetně anotací), odměníme novým iPodem nano (16GB).

Co této nabídce říkáte? Chcete se stát spoluautory nových sérií Jak na Internet? Kdo už teď souhlasně kývá hlavou, tak právě pro něj je tu adresa jni@nic.cz (předmět: JNI 2013). Napište nám do příští středy (22. 5.); my potom zveřejníme ty nejlepší nápady a jejich autory odměníme. Děkujeme, že se s námi do této hry pustíte, a těšíme se na spolupráci.

A jedno velké motivační číslo na závěr. První dvě série Jak na Internet mají do této doby podle našich informací 13 milionů shlédnutí. Doufáme, že se nám i s vašimi nápady povede dosáhnout ještě lepšího výsledku.

Aktualizace, 23. 5. 2013

Do této doby jsme dostali podněty od dvou účastníků soutěže se seriálem „Jak na Internet“. Oba dva bohužel nesplnili podmínky této akce, a proto je nemůžeme odměnit cenami. Není ale všem soutěžím konec. Nějakou zase vymyslíme a budeme se těšit, že se tentokrát setkáme s větším zájmem.

Vilém Sládek

Autor:

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..