Co nového v mojeID

Nedávno jsme vydali další verzi naší služby mojeID s níž spatřilo světlo světa také pár zajímavých a užitečných novinek.

První z nich se týká především těch uživatelů, kteří se rozhodnou založit si své mojeID až teď. Při vybírání identifikátoru teď budou mít díky kontrole “as you type check” možnost zjistit, jestli je jimi vybraný identifikátor ještě volný nebo ho už získal někdo před nimi. Jedná se o poměrně drobné vylepšení, které ale, jak pevně věříme, povede ke zvýšení komfortu pro nově registrující se :).

Druhá novinka je mnohem výraznější a týká se těch, kteří už mojeID účet mají a jsou zároveň držiteli domén .CZ. Pro tyto uživatele je tu teď možnost požádat si o skrytí jejich údajů v registru domén. Tato změna souvisí s úpravami v Pravidlech registrace, o nichž na tomto blogu psala před nedávnem kolegyně Zuzana. Důležité je podotknout, že uživatelé, kteří projeví o tuto možnost zájem, musí mít své mojeID validované.

Jak jsem uvedl na začátku, jedná se skutečně o pár změn. Kdybyste ale měli zájem vidět, jak vypadají v praxi, ještě než se sami pustíte do jejich využívání, doporučuju vám podívat se na náš další release log. Kolega Jaromír Talíř v něm mimo jiné mluví i o hlavním směru, kterým se bude naše služba v budoucnu ubírat.

Vilém Sládek

Autor:

Komentáře (2)

  1. Vilém Sládek říká:

    Dobrý den,

    záleží, na co se ptáte.

    Jestli Vás zajímají internetové služby, na které je možné se přihlásit s mojeID, tak těch je již více než 6 000. Pokud máte zájem o informaci týkající se přírůstků uživatelů této služby, tak za posledních 12 měsíců registrujeme průměrně každý měsíc přibližně 5 000 nových (ověřených) uživatelů.

    Děkuji a s pozdravem,

    Vilém Sládek

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..