mojeID pro WordPress

Máte blog či webové stránky postavené na systému WordPress? Nový plugin umožňuje přihlašování do WordPressu pomocí mojeID a nejen to. Systém interně pracuje i s úrovněmi ověření uživatelů mojeID. Tedy pokud máte nad WordPressem ještě nějakou vlastní aplikaci, můžete v ní údaj o ověření využít. Plugin stahujte na stránce modulů pro opensource.

PT

Autor:

Komentáře (10)

  1. Mklik říká:

    Díky moc za plugin. Jdu ho vyzkoušet.

  2. MartasW říká:

    Je tento plugin pořád funkční? Nepodařilo se mi jej najít.

  3. Radim Ponert říká:

    Dobrý den,
    plugin pro WP právě aktualizujeme. Předpokládám, že bude dostupný na našich stránkách nejpozději do konce února.

  4. Mival říká:

    Dobrý den,
    jak to vypadá s wordpress pluginem?

  5. Radim Ponert říká:

    Dobrý den,
    plugin pro WP máme připravený k publikaci. Ještě dnes ho najdete na našich stránkách. :)

    • dcermak říká:

      Tak už je dávno po 11. červnu a plugin pro WordPress stále nikde. Kdy jej tedy bude možné stáhnout? A proč není dostupný na stránce pluginů WordPressu https://wordpress.org/plugins/ ? ušetřil by se čas několikaměsíčního čekání na zpřístupnění na vašem webu.

  6. Radim Ponert říká:

    Dobrý den,
    omlouvám se, ale v pluginu se objevila ještě chyba a čekáme na opravu, která by měla být v nejbližších dnech. O vydání pluginu Vás budu informovat přímo na email. Děkuji za pochopení.

    Pokud jde o zveřejnění pluginu na wordpress.org, tak tam také bude dostupný, ale proces schvalování a zveřejnění chvíli trvá. Proto bude nejdříve dostupný na našich stránkách.

  7. Radim Ponert říká:

    Dobrý den,
    na našem webu je dostupný modul mojeID pro WordPress. Případné připomínky k modulu prosím na můj email radim.ponert@nic.cz.

  8. Dalibor říká:

    Dobrý den, nikde jsem nenašel plugin pro WP, který zde zmiňujete. Existuje vůbec ještě? Když už jeho využívání požaduje vláda pro ověřování věku na eshopech, měl by být k dispozici, ale není.

    Díky za odpověď.

  9. Radim Ponert říká:

    Dobrý den, plugin pro WP již nemáme dotupný. Existuje zastaralá verze pro OpenID 2.0, ale s podporou OIDC (OAuth2) již není třeba. Pro implementaci podpory mojeID lze využit některý z OAuth2 pluginů pro WP.

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..