Okurková sezóna neplatí pro mojeID

Obecně platí, že se v létě nic neděje; jsou prázdniny, dovolené, okurková sezóna jede na plné pecky. Pořekadlo o tom, že výjimka potvrzuje pravidlo ale platí i v létě a v tomto případě pro společnost ZONER software a registrátora domén KRAXNET. Obě jmenované firmy totiž nedávno oznámily zavedení služby mojeID do svých systémů.

V případě ZONERu se jedná o implementaci mojeID do služby inPage, která nabízí moderní systém pro snadné vytvoření a správu webových stránek včetně e-mailu, registrace domény a e-shopu. Jak je uvedeno v dnešní tiskové zprávě, majitelé stránek mohou autorizaci pomocí mojeID jednoduše zapnout v administraci a zákazníkům tak usnadnit nakupování bez zdlouhavého vyplňování objednávkového formuláře. MojeID může od července na plno využívat více než 2 000 uživatelů služby inPage.

Dalším, kdo v nedávné době zavedl mojeID pro své zákazníky, je registrátor domén a poskytovatel webhostingu, společnost KRAXNET. Ta se tak stala už druhým registrátorem, který mojeID implementoval. Zákazníci KRAXNETu se s mojeID mohou setkat na www.xnet.cz. Do budoucna plánuje tento registrátor používat mojeID i pro autorizaci požadavků na změnu údajů v rejstříku domén.

Toto léto tedy zdá se mojeID přeje. Pevně věříme, že to nebyly poslední novinky co se této služby týče, a že nás „okurková sezóna“ dokáže letos ještě příjemně překvapit.

Vilém Sládek

Autor:

Komentáře (1)

  1. Jan Vítek říká:

    Domnívám se, že pro registrátory a webhostingy je zavedení MojeID nevhodné. Já jsem o tom napsal článek na:

    http://blog.c4.cz/5-webhosting-c4-a-mojeid-urcite-ne

    Pochybuju, že se za stávajících podmínek služba mezi webhostingy masově rozšíří. Ti co ji zavedou, časem narazí na problém popsaný v mém článku a ustoupí od podpory MojeID.

Zanechte komentář

Všechny údaje jsou povinné. E-mail nebude zobrazen.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..